Nyomtatott áramkör tervezése, gyártása, szerelése


Termékeinket széles körben használják a kommunikáció, az ipari ellenőrzés, számítógépes alkalmazások, a honvédelmi, az űrkutatási és az orvosi elektronika területein.

FR4, Alu, Flexibilis vagy Rigid-flex kártyák gyártásával állunk Partnereink rendelkezésére 1-30 rétegig.

A hatékony és elkötelezett menedzsment arra törekszik, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást adjon minden szempontból. Mi azért dolgozunk, hogy megfeleljünk az ügyfeleink igényeinek és követelményeinek, folyamatosan figyelve a költség-hatékony megoldást és a termékek magas minőségét. A Solution System Kft. hiszi, hogy az ügyfél az első. Ennek tükrében mottónk a gyors, hatékony és folyamatos tájékoztatás.

FR4, Alu, Flexibilis vagy Rigid-flex kártyák gyártásával állunk Partnereink rendelkezésére 1-30 rétegig.Ha tervezési gondjai vannak, akkor mi elkészítjük a gyártáshoz szükséges adatokat, amihez Öntők csak a minimális információkra lesz szükségünk. Az Ön sikere, a mi küldetésünk.FR4, Alu, Flexibilis vagy Rigid-flex kártyák gyártásával állunk Partnereink rendelkezésére 1-30 rétegig. Megbízhatóan és rugalmasan kezelünk minden megkeresést, versenyképes árakkal és szállítási határidővel dolgozunk. Nyomtatott áramköri kártyák gyártása minősített európai és távol-keleti beszállítókkal történik, akik ISO (9001, 14001 és TS16949) minősítéssel rendelkeznek, ahogy mi magunk is megfelelünk az EN ISO 9001-2008 minőségirányítási rendszer követelményeinek