Gyártás

Nyomtatott áramkörök beültetését vállaljuk felületszerelt és átmenőlábas elektronikai alkatrészekkel. Továbbá szalagkábelek, hosszabbító, összekötő és egyedi kábelek konfekcionálást. Gyártásunk a készre szereléssel válik teljessé.Nyomtatott áramkörök beültetését vállaljuk felületszerelt és átmenőlábas elektronikai alkatrészekkel, kis és prototípusoktól akár a tartós tömeggyártásig. A 0402-es méretű SMD alkatrészektől a QFP és a BGA/µBGA tokozású integrált alkatrészekig. A kézi alkatrészek beültetését magasan képzett csapat végzi. Amegrendelő minőségi elvárásainak megfelelő gyártást az IPC A-610E szabvány betartásával garantáljuk.

Nyomtatott áramkörök beültetését vállaljuk felületszerelt és átmenőlábas elektronikai alkatrészekkel. Továbbá szalagkábelek, hosszabbító, összekötő és egyedi kábelek konfekcionálást. Gyártásunk a készre szereléssel válik teljessé.

 

Vállalunk szalagkábelek, hosszabbító, összekötő és egyedi kábelek konfekcionálást melyet forrasztásos és krimpeléses technológiával készítjük. A mintavételezéses ellenőrzéstől akár a 100%-os tesztelésig biztosítjuk az elvárt megfelelőséget, amelyet elektronikai, mechanikai vagy mind a kettő alkalmazásával érünk el.

Gyártásunk a készre szereléssel válik teljessé, mellyel a korábban elkészített félkész egységekből komplett, kész termékeket állítunk elő.